Your Movies is een jong filmbedrijf in de omgeving van Ede opgericht door videograaf Yannick Moolhuizen. Ik ga samen met jou op zoek naar een creatieve en passende film die aansluit bij jouw wensen. Ik verzorg het gehele productieproces. Van het eerste idee tot de oplevering, waarbij het verhaal altijd de belangrijkste focus is.

Het vertellen van een verhaal, oftewel ‘Storytelling’ is de ruggengraat van een film. Verhalen maken een boodschap uniek, worden beter onthouden en scheppen een emotionele band.

Your Movies richt zich op bedrijfsfilms, promo’s, trouwfilms en commercials. Daarnaast kan je mij ook benaderen voor het schrijven van scripts of het maken van animaties. 

Omdat ik alleen werk kan ik snel en concreet communiceren waardoor het contact eenvoudig verloopt.

Film grijpt de aandacht, film leeft, film vertelt. Ik ben van mening dat je met film alles kan bereiken. Of het nou gaat om extra klanten voor je bedrijf, meer supporters voor je crowdfunding-pagina, meer aandacht voor een project of misschien een terugblik naar de mooiste dag uit je leven: een goede video geef nét dat ene beetje gevoel en beleving

Wil je meer weten over de kracht van film? Neem dan contact met me op en ik help je graag verder!

Mensen hebben altijd al verhalen verteld en ze zijn een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse communicatie. Verhalen hebben een betekenis die verder gaat dan enkel entertainment. Storytelling heeft zelfs een sterk zakelijk voordeel en kan, wanneer effectief geïmplementeerd in een video, een boost geven aan het verbeteren van o.a. klantloyaliteit, het creëren van een marketingstrategie en het verhogen van winst.


Waarom is storytelling belangrijk voor je film? Een verhaal is voor mensen een eenvoudige, interessante en logische manier om informatie te verwerken. Daarom staat storytelling bij Your Movies centraal tijdens een realiseren van een videoproductie.

Persoonlijk

Geen verhaal is hetzelfde. Daarom vind ik het belangrijk om als videograaf met jou mee te denken over de persoonlijke touch van jouw film. Wat maakt jouw verhaal speciaal?

Perfecte nabewerking

Het verhaal van de film komt bij elkaar in de nabewerking. Ik zorg ervoor dat alles zich tot een mooi eindproduct vormt.

Offerte

Iedere productie is anders, vraag hier een offerte aan.

Dronevideografie

Your Movies is in het bezit van een drone certificaat. Met onze drone maak wij de mooiste opnames vanuit de lucht. Kijk hier eens naar de voorbeelden.

Een bedrijfsfilm trekt de aandacht van jouw doelgroep. Vertel het verhaal van jouw organisatie en laat zien waar je voor staat.

Trouwfilm

Trouwen in de omgeving van Ede, wellicht ben ik de videograaf die je zoekt! Laat mij ervoor zorgen dat jullie nog vaak kunnen genieten van deze dag, je trouwt immers maar één keer.

Contact

Recensies

Wat zeggen anderen over ons?